2 januari & 3 januari 2018

Igår hann jag inte blogga så därför tänkte jag visa och berätta vad jag gjorde igår och idag.

2 januari.

Idag har jag, min lillebror och min bonusmamma vart och åkt skidor i Isaberg (Hestra). Jag invigde mina nya pjäxor och skidor. Jag provkörde dem inför fjällenresan jag ska göra v.4 med min familj. ( Jag längtar så mycket till det). Iallafall så var både skidorna och pjäxorna skitbra. Det var lätt o åka med dem och pjäxorna var sköna. I vanliga fall brukar pjäxor inte va så sköna att ha på sig, men mina nya va riktigt goa faktiskt.

Det var riktigt mycket folk faktiskt i backen, vilket förvånade mig en aning, med tanke på vädret. Det var lixsom ingen snö ute, förutom i backen och temperaturen låg på omkring 4 grader. Inget bra skidväder egentligen, men det funkade väl ändå. Det var förvisso bara barnbacken öppen så det var bara tre svängar ner och sen fick man köa i 5 minuter innan man kunde åka igen, så det var sådär. Fjällen är så mycket bättre. Efter en timme typ tog vi lite lunch i deras restaurang, min lillebror tog pannkakor och jag och min bonusmamma tog en pizza, som var sjukt god. Sen åkte vi en timme till typ, tills vi var nöjda. sen packade vi in alla grejer i bilen och tog oss sedan ner till badhuset som låg en bit därifrån. och det var så mysigt att hoppa ner i en varm bassäng en stund och sen duscha av sig och basta en stund. Sen rullade vi hemåt och slappade gött i soffan. En mycket bra dag.

 

IMG_0643 IMG_0638 IMG_0644

3 Januari

Idag har det inte vart en sån bra dag som igår. Jag vaknade med ångest och huvudvärk, men jag lyckades somna om och sov sjukt länge. Sen har vi firat min lillebror idag som fyller 6 år. Helt sjukt, kändes som han föddes igår. Sen ikväll var jag och min bonusmamma på stadium och shoppade lite och sen följde jag med henne o handlade innan hon skulle släppa av mig hos min mamma inne i stan. Så nu resten av kvällen ska jag mysa med min mamma och kolla på Pirates of the Caribbean 3, vid världens ände.

IMG_0641IMG_0640IMG_0639

Kläderna jag köpte på stadium! <3

XOXO

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>