Youtube och Teori

Tjenixen!

Att jag älskar att sova!! <3 Idag sov jag till halv 1, vilket va så sjukt skönt. Jag besökte tandläkaren idag oxå,, jag hatar verkligen det stället, och jag fick kritik som vanligt, dels hade jag ett hål så därför måste jag dit igen på måndag.. och sen tyckte dem att jag slarvade med tandborstningen.

Nu ikväll är jag barnvakt till min lillebror. Mamma och min bonuspappa jobbar kväll. Inte för att det är speciellt jobbigt att passa honom, han är rätt självgående och tittar mest på film. :-) Just nu låter det som om han ska riva hela sitt rum, han leker antar jag. Själv sitter jag i soffan o skriver på bloggen och pluggar teori för körkortet som jag snart ska ta och sen ska jag nog fortsätta läsa i Joakim Lundells bok Monster och kanske kolla yttligare en gång till på Therese Lindgrens 2017 video på youtube. Jag älskar verkligen henne och hennes videos på youtube. <3

IMG_0645IMG_0646

Btw,, igår som berättade mamma för mig att vi kanske ska flytta till en ny lägenhet, den vi bor i nu har vi bott i 10 år, så man börjar tröttna lite lätt på den. Men det är inte helt säkert än. men det hade vart så gött och flytta till något annat, dessutom så flyttar jag väl hemifrån snart oxå, vilket jag längtar till. Hade vart roligare och flytta ihop med någon, men eftersom att jag är singel nu så blir det ganska svårt. <3 Men vi får se vad som händer nu framåt. <3

XOXO Nattiz

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>