Halleluja vilken dag!!

Heejjjj!!

min dag har varit så bra idag. Förvisso så började dagen rätt dåligt,, jag hade ställt klockan men efter att det hade ringt så råkade jag somna om och vaknade typ 2 h senare, och då hade jag missat min körlektion som jag skulle ha idag. Sen var jag hos tandläkaren och lagade ett hål och fyfan va det ilade i tanden när dem borrade, jag tog ingen bedövning eftersom att jag är så spruträdd.

Sen efter det kom min bästa kompis Anna hem till mig och nu har vi bokat en studentresa ihop, så vi åker från Göteborg i juni och sen flyger vi i 5 h ner till Gran Canaria. Det ska bli så gött och både jag o Anna taggar som satan till det nu!

Vid 7 tiden åkte hon hem och då fick jag ett städryck och började städa och rensa bland mina saker, vilket va så skönt för att få bort tankarna lite. Jag har rätt mycket i hjärnan just nu eftersom att skolan drar igång igen nu och jag längtar verkligen inte tillbaka. Jag hatar verkligen skolan och jag e så skoltrött. <3 Och nu imon så har jag halkbanan och jag är skitnervös, och något säger mig att min mage kommer vara så orolig imon o instabil. Men nu måste jag sova för att ens orka ta mig upp imon!!

POK <3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>