Skitrolig dag! <3

Jag överlevde!! idag gjorde jag halkbanan och den var skitrolig, jag var sjukt nervös innan, men lite av nervositeten släppte när jag insåg att dem andra som skulle med kände jag redan, eller visste iallafall vilka det va. Det va en som kom och hämtade oss på trafikskolan och sen rullade vi mot Ljungby. Väl på plats tog dem emot giltigt legg och sen pratade dem lite om vad vill skulle göra ute på banorna och i vilka grupper vi skulle va i, men som tur var så blandade dem inte oss, utan vi körde lite utefter vilka vi kände. Sen fick vi varsin bil som vi skulle köra i. Sen så va första övningen att köra i valfri hastighet i en kurva och sen fick vi gasa upp i valfri hastighet och bromsa några meter från ett övergångsställe, sen skulle vi gasa upp till 70 eller mer och sen panikbromsa. Sen på andra banan fick vi träna broms och väjning. så det dök upp saker på vägen o då skulle man väja och samtidigt bromsa. Sjukt rolig va den o jag hade lätt kunnat göra det igen. jag fick sladda lite oxå, det var kul.

När vi var klara ute, gick vi in för lite teori typ och då fick bland annat testa att sitta i en bil upp och ner och på sidan, vilket va läskigt och roligt på samma gång. Sen blev vi godkända och vi åkte hem igen.

Sen avslutade jag eftermiddagen med simning i simhallen med Anna. <3

Nu ikväll unnade jag mig själv liiite fika! <3

POK!

IMG_0654 IMG_0653

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>