12 januari!

Hej finisar!

Asså det svåraste med blogg är ju fan att komma på rubrik,, hahaha! Nu har jag inte skrivit något förän i tisdags, kan ju va för att det inte har skett så mycket i mitt liv de senaste dagarna. och så är mitt liv just nu tyvärr, när man inte har så många att hänga med eller har orken till att göra något så ser dagarna rätt tråkiga ut. Jag har gjort enstaka saker varje dag, och därför tänkte jag att jag kunde skriva allt i ett inlägg, alltså att jag sammanställer flera dagar under ett inlägg. <3

i onsdags var jag ”ledig” från skolan, eftersom att vi normalt sätt har praktik den dagen så,, men jag har ingen praktik än, o de är för att jag dels har pausat den och det gjorde jag i höstas, och jag har inte startat upp den än. men snart så. Iallafall så var jag nere på vårdcentralen en lite snabbis och lämnade prover och sen gick jag ner till skolan för ett litet möte med kuratorn och sen gick jag hem igen. Senare på em/kvällen var jag med pappa o familjen + två vänner till oss på Espresso House o åt kvällsmat, det var så mysigt och gött! Och jag o Oliver (min lillebror) satt med snapchat och tog fina bilder. IMG_0656

Sen i torsdags hände inte mycket. jag hade körlektion på morgonen, och det gick super. Sen va jag bara i skolan på em och va sedan på pappas jobb för att vänta på att vi skulle åka hem.

IMG_0657

Nu idag har jag oxå vart i skolan och jag höll på att somna på första lektionen vid 8. Så jäkla trött! Sen var jag iväg från skolan för att jag hade tid hos en psykolog på vårdcentralen. Hon va så mysig och bra. Sen var jag hemma en snabbis hos morsan för att käka och vi satt o snackade en stund innan pappa kom för att köra ner mig till skolan för min sista lektion. Sen tog jag helg. Nu ikväll var vi på Bambu (en restaurang) och käkade kinamat och de va gött och jag åt så satans mycket glass till efterrätt. <3 Helt ok vecka faktiskt!

IMG_0659 IMG_0660

POK!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>