SJUKT HÄRLIG VECKA!

Heejjjj bloggen!

Nu var det typ hundra år sen jag skrev sist, men det är för att jag inte har vart hemma utan jag har varit i KLÄPPEN och åkt skidor och där uppe har jag inte haft tillgång till internet så därför inget nytt inlägg. Men nu ska jag försöka sumera vad som har hänt sen sist. Jag har pluggat sjukt mycket teori och nu är det äntligen klar. nu är det riktigt nära till uppkörning! 😀

Iallafall,, denna vecka som har varit har jag vart i Kläppen som ligger ca 1 mil från Sälen. Vi åkte hemifrån den 20 januari på morgonen, resan dit var sjukt dryg, hela resan tog 7-8 timmar. och då stannade vi några ggr. Vi käkade mat i Filipstad, och där åt vi skitäcklig mat, den smakade konsigt och va bara anmält bläää.

När vi kom upp så hämtade vi nyckeln till stugan och packade upp och käkade go mat och laddade våra liftkort. Vi gick o la oss tidigt den dagen, vi var så trötta efter resan. Sen har vi åkt skidor varje dag och det har vart fint väder varje dag, o en av dagarna var det så satans kallt, typ -15 grader. Vurpat har jag oxå gjort och jag har garvat sjukt mycket. Min lillebror Oliver trillade en gång och körde huvudet ner i snön, och jag var helt säker på att han blev ledsen, men inte alls, han skrattade så sjukt mycket, så det slutade med att vi båda låg dubbelvikta och skrattade. <3  Dessutom testade jag på att testa pappas trickskidor och det va sjukt roligt. det kan jag verkligen rekommendera.

 

 

 

Här kommer lite bilder från Kläppen.

2018 198 2018 201 2018 202 2018 203 2018 206 2018 204

 

Nu idag när jag skriver detta är dagen då jag har kommit hem från Kläppen. Och jag var typ den enda som inte ville åka hem alls. för en gång skull så mådde jag sjukt bra. En helt annan luft där och jag har bara haft det kul. Och efter denna resan nu har jag bestämt mig för att söka säsongjobb uppe i fjällen, helst Kläppen. och sen har mina tankar kretsat runt att jag bör lämna den staden jag bor i nu när jag väl ska flytta hemifrån, att bara få en nystart och börja om. Den staden påverkar mig negativt har jag nu kontstaterat med tanke på allt som har hänt det senaste året. Men vi får se hur de blir. Hittar jag kärleken igen så kanske jag blir kvar, men jag e tveksam.

Men jag hoppas ni har haft det bra iaf<3 Nu ska jag slappa, kolla youtube och plugga lite teori! <3

XOXO <3

blogstats trackingpixel

En reaktion på “SJUKT HÄRLIG VECKA!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>