lever jag?!

Hellu!

Nu var det typ hundra år sen jag var här inne, o fråga mig inte varför,, har ingen bra anledning! Men jag lever!

Det har hänt en hel del i mitt liv sen sist. Jag är inte singel längre! 😀 Har träffat en underbar kille och vi har vart tsm nu i mer en månad. O vi ska snart åka till elmia i jönköping och gå på bilmessan. Ska bli väldigt kul. <3 Vad mer har hänt?

Jo!! Jag har tagit körkort!! Det bästa jag har gjort, en sån befrielse och jag älskar o köra bil. Vi ska snart flytta dessutom,, en månad kvar typ, ska bli så gött och flytta till en annan lägenhet. <3

Snacka om kort inlägg,, vet knappt vad jag ska skriva!! ska blogga lite oftare tror jag!

//XOXO

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>